Til toppen
Teleskoptribune
Volda Campus Arena
Teleskoptribune Volda Campus Arena
Teleskoptribune
Volda Campus Arena

Tribunesystemer - EGAS sport

Et tribunesystem gir mulighet for komfortable tilskuerplasser. I alle idrettshaller foregår det aktiviteter som trekker tilskuere. Med tanke på konkurranser, kan det også bli satt som et krav av arrangør at det er tilskuerplasser/tribuner. Gode tribunesystemer øker mulighetene for flerbruk og flere tilskuere på kamp.

Med lang erfaring i prosjektering og installasjon med tribunesystemer tilbyr EGAS sport faste tribuner, teleskoptribuner og oppklappbare/nedfellbare tribuner.

EGAS sport tilbyr også stoler, seter og sitteplasser tilpasset forelesning, auditorium, teater og kino.

Prosjektering av tribunesytemer

For en problemfri drift av et tribunesystem er det viktig å planlegge tribunen og tenke funksjonalitet, komfort og kapasitet i tidlig fase.

Noen spørsmål å tenke gjennom:

  • Bruksområde
  • Ønsket kapasitet
  • Tilkomst - optimal plassering på trappen
  • Rømningsveier
  • Fasiliteter og funksjoner i tribunen - F.eks. rekkverk, håndløpere, lys i trinn, strøm/USB kontakter osv.

Forskjellige tribunetyper

Inne i bygg tilbyr EGAS sport faste, oppklappbare/nedfellbare, mobile og teleskopiske tribuneløsninger. Med mulighet for valg av setekomfort, størrelse og funksjoner har vi alltid en løsning til ditt behov.

Utendørs tilbyr vi mobile og faste tribuner produsert i galvanisert stål med seter i plast.

Faste Tribuner

Faste tribuner er som navnet beskriver - faste. Det er benker eller stoler som er festet i gulv/bakke eller i et stålstativ. For utendørs tribuner er stativet galvanisert stål, og rustfritt stål på stoler og skruer. For innendørs tribuner er standarden på alle ståldeler og stativ pulverlakkert stål.

Fast tribune

Teleskoptribune

Teleskoptribuner er et godt valg dersom man vil utnytte plassen til det fulle. Den kan komprimeres inn mot veggen ved hjelp av elektrisk motor, elektrisk vogn, eller manuelt når det ikke er behov for tribuneplasser, og enkelt trekkes ut igjen når behovet er der. Kan lages med trebenker eller trestoler. Stoff på setetrekk, og farge på ståldeler kan velges ut fra vårt sortiment.

Oppklappbar tribune

Oppklappbare (nedfellbare) tribuner er plassbesparende. I lukket posisjon står de som en vegg. Når den skal omgjøres til en tribune, blir den enten ved hjelp av elektrisk motor, eller manuelt senket ned mot gulvet. Hvis den blir senket mot gulv, 'klappes' sitteplassene opp. Disse sitteplassene er benker laget av tre.